Multimèdia

 • Editors d'imatge en línia 
    http://pixlr.com/editor/
  Pixlr és un pontentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud    d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuï tiva,però potser la característica a destacar és la seva valocitat.

   
 • Editors de so en línia
  http.//www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en linia i gratuit. Permet mesclar música i clips d'audio, aplica5 efectes de so o gravar la teva veu o els teus insturments. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés.

 •  Presentacions en línia
  http://slideshare.com Slideshare és un servei de presentacions de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades en powerpoint i compartir.-les al núvol.
 • Editar video en línia

  1. http://www.pixorial.com Pixiorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exporta el resultat gratuïtamnet al vostre compte de facebook, és compatible amb diferents formats AVI,FLV, MOV, MP4, MPEG,DV, RM y WMV. A més podem donar al video efectes bàsics, ratallar escenesi, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat.
   
 • Convertidor de mapa de bits a vectorials en línia 
  http://vectormagic.com/  Vectormagic: Eina 2.0 que permet convertir imatgs en formats de mapa de bits (JPG; GIF, PNG,...)) a arxius amb format de gràfics vectorials( EPS, SVG,...)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada